Здружението на граѓани „РОМАВЕРЗИТАС” во рамки на проектот “Ромаверзитас - академска и друга поддршка на студенти Роми во Македонија“ објавува повик за обучувачи за испорака на работилници за комуникација со јавноста и новинарско изразување, менаџирање на време за ефективно учење, техники за академско пишување,

методологија на научно-истражувачка работа и комуникациски и презентациски вештини.

 

Кандидатите за обучувачи треба да ги исполнат следните услови:

Да имаат завршено високо образование;

Да имаат искуство во испорака на работилници;

Да имаат искуство во испорака на работилници на темите кои се наведени во овој повик;

Да имаат добро познавање на педагошките пристапи на учење, методи и методологија на работа.

 

Кандидатите за обучувачи треба да ги достават следните документи:

Скенирана диплома од завршено високо образование;

Кратка биографија која ќе ги содржи претходно најважните испорачани работилници, обуки и семинари;

Листа на испорачани работилници само за темата/темите за кои се пријавувате; 

Предлог дизајн на работилница на темата/темите за кои се пријавувате.

 

Документите за пријавување треба да се достават по електронски пат на е-маил адресата: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., најдоцна до 30 Септември 2016

 

Линк кон документот


FaLang translation system by Faboba

Tumare informacie bičhaven
ko amaro email

info@romatimes.news

Partneria

Today 142

Yesterday 202

Week 982

Month 5025

All 386052

Currently are 89 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions