I Esma Redžepovska ki phari sastipaskiri situacia urgentno legardi an o hospitali an o Skopje

I thagarutni e romane muzikake Esma Redžepovska erati si legardi an o hospitali an o Skopje. Sine andi ki phari sastipaskiri situacia thaj o doktoria avdive keren te stavilizirinen la, havljarel naoficialno o portali "sakamdakazam.mk" . Olakere paše zojrakergje kaj e Esma si la sastipaskere problemia, numa pakajana kaj ka ovel sa lačhe thaj na mangen te den oficialno informacie.

I esam sebepi o bilačho sastipaskoro hali an o hospitali sine thaj angleder duj berša an o dkemevri 2014 berđ kana vakergja kaj si lake but bilačhe. 

I esma si phursarjerdi titulaja Nacionalno artisto an i RM taro 2013 berš a ko 30 oktomvri akava berš an o Toronto, Kanada sine promovirimi i monografia taro olakoro 55 berša profesionalno angažmani thaj kariera. I monografia si kerdi sebepi ei esma thaj olakoro akana mulo rom o Stevo teodosievski em o ansambl "Teodosievski" thaj s ao generacie muzičaria so nakhel odothar.

Akava berš i Esma sine la but koncertoa maškar so thaj majbaro sine okova an i Kongersno libroteka taro Kenedi an o Vašington ko pervazia tari turnea an o UAT a ko agor taro masek avgust giljavgja thaj humanitarno koncerti bašo o bare panja so sine an o skopjakoro regioni.

 

Link: http://sdk.mk/index.php/makedonija/esma-vo-bolnitsa-vo-teshka-sostojba/

 

Pin It
FaLang translation system by Faboba

Од 5 Ноември 2022 достапен документарниот филм на СП БТР „Небо, Точак, Земја„ на Max TV и Max TV GO со пребарување –Видеотека

Mangava te vakerav

6-to Romano Čhavorikanoo muzikakoro festivali 
„Čhavorikano Suno 2022“ – SP BTR

6-ти Ромски Детски музички фестивал
„Детски Сон 2022„ – СП БТР

6th Romani Children's Music Festival
"Children's Dream 2022" - SP BTR

Momentalno Online

       Isi 356 misafirija so dikhena o ROMATIMES.NEWS

o Vakti

 booked.net

Majpopularno

Golden Wheel - Entry Application Form

Flag Counter

Amaro brojači genjela taro 13.01.2019
Gejnela isto manuša tari koja phuv drabarena amaro portali
Majtele isi sa-ko-sa kozom dikhle o portali