NGO Sektori

НРЦ испраќа повик за соработници за информативно точки

Поради потребата од реализација на активностите во рамките на проектот„Преку засилен глас до подобри здравствени услуги за жените Ромки - продолжение„, Националниот Ромски Центар (НРЦ) од Куманово има потреба од 3 соработници/чки во Куманово, Кочани и во Штип.

Citește mai departe...
FaLang translation system by Faboba

Mangava te vakerav

Momentalno Online

       Isi 84 misafirija so dikhena o ROMATIMES.NEWS

Golden Wheel - Entry Application Form

o Vakti

 booked.net

Majpopularno

Flag Counter

Amaro brojači genjela taro 13.01.2019
Gejnela isto manuša tari koja phuv drabarena amaro portali
Majtele isi sa-ko-sa kozom dikhle o portali