NGO Sektori

Ромите од Ниш не сакаат градот да се грижи за нивните гробишта

Покрај тоа што повеќето од парцелите се во државна сосптвеност или сопственост на градот, земјиштето се води како градежно, нишките Роми не сакаат нивните гробишта да ги одржува градското претпријатие, туку сакаат сами да си ги одржуваат.

Citește mai departe...
FaLang translation system by Faboba

Mangava te vakerav

Momentalno Online

       Isi 343 misafirija so dikhena o ROMATIMES.NEWS

Golden Wheel - Entry Application Form

o Vakti

 booked.net

Majpopularno

Flag Counter

Amaro brojači genjela taro 13.01.2019
Gejnela isto manuša tari koja phuv drabarena amaro portali
Majtele isi sa-ko-sa kozom dikhle o portali