Sport

Ром шампион, но за медиумите контраверзен!

Тајсон Фјури, во изминатиов период во прав смисол на зборот ја разбранува светската јавност. По победата над Владимир Кличко и доземање на титулите во бокс во 4 верзии, започна „хајката„ против Тајсон. Прв во низата одземање на титулата во една од верзиите. Насловите во медиумите се сведуваат сега повеќе со случувања надвор од рингот. Нивното етикетирање се сведува на ниво, каде се дури и да се изземе од гласањето за Спортист на годината во Велика Британија.

Read more ...

Ko si o Tajson Fjuri ?

O Tajson Fjuri (27) pervagja taro piedestali e Vladimri Kličko, thaj akana si nevo profi šampioni ki phari kategoria ko boksi. O ukrainco nadžanel sine kaj arakhel pe sine taro boksia so halja taro amaro nevo romano thagar an o boksi.

Read more ...
FaLang translation system by Faboba

I WANT TO SAY

Momentalno Online

       We have 206 visitors watching ROMATIMES.NEWS

Golden Wheel - Entry Application Form

o Vakti

 booked.net

Most Popular

Flag Counter

Our counter start count since 13.01.2019
Count unique visitors from which country visit our portal
In the bottom there is total visits our portal