Веб порталот Roma Times од оваа година со нов дизајн

Од стартот на оваа 2019 година ромскиот веб портал „ Roma Times„ стартуваше во ново руво и редизајниран. Инаку порталот започна да функционира онака „срамежливо„ на крајот од 2015, но сепак со време и со своите содржини се ештаблираше во еден важен сегмент во медиумскиот свет. Инаку во целиот овој период тој се стекна со висок рејтинг и посетеност од сите меридијани во светот. Самиот портал информациите ги прави на 3 јазици - ромски, македонски и англиски.
Инаку споредувајќи ја неговата посетеност и читаност помеѓу публиката, бројката на посетеност беше над половина милион посетители, додека читаноста на самите статии и посета на тие статии е над 1 милион.
Сегашната визуелна форма во овој дизајн на Рома Тајмс е направен по најсовремени технички стандарди. Инаку мора да се напомене дека голема заслуга за новиот дизајн, содржини и технички параметри покрај тимот на Рома Тајмс ја има и компанијата Антон Софт (Anton Soft) и нејзиниот менаџер Елвис Хајдар кој го направи целосниот редизајн на самиот веб портал.

Pin It
FaLang translation system by Faboba

Сакам да речам

TV BTR NACIONAL

Momentalno Online

Имаме присутни 539 посетители кои го читаат ROMATIMES.NEWS

o Vakti

 booked.net

Најпопуларни

Golden Wheel - Entry Application Form

Flag Counter

Нашиот бројач брои од 13.01.2019
Брои исти посетители од кои земји го гледаат нашиот портал
Најдоле има вкупно колку е посетен порталот