NGO Projects

Ромите од Ниш не сакаат градот да се грижи за нивните гробишта

Покрај тоа што повеќето од парцелите се во државна сосптвеност или сопственост на градот, земјиштето се води како градежно, нишките Роми не сакаат нивните гробишта да ги одржува градското претпријатие, туку сакаат сами да си ги одржуваат.

Read more ...
FaLang translation system by Faboba

I WANT TO SAY

TV BTR NACIONAL

Momentalno Online

       We have 455 visitors watching ROMATIMES.NEWS

o Vakti

 booked.net

Most Popular

Golden Wheel - Entry Application Form

Flag Counter

Our counter start count since 13.01.2019
Count unique visitors from which country visit our portal
In the bottom there is total visits our portal