Култура

Forum teatar "Probin mire menie"

Ko 9 thaj 10 dekemvri 2015 berš an o "Salon 19 19" an o Skopje thaj an o Tetaro an o Kumanovo khelgje pe duj drame  taro forumu teatar "Probin mire menie" an i organizacia tari dizjakiri organizacia HERA, NRC, Dendo Vas, Nadež thaj Kham - Kumanovo.

Повеќе...
FaLang translation system by Faboba

Сакам да речам

Momentalno Online

Имаме присутни 163 посетители кои го читаат ROMATIMES.NEWS

o Vakti

 booked.net

Најпопуларни

Flag Counter

Нашиот бројач брои од 13.01.2019
Брои исти посетители од кои земји го гледаат нашиот портал
Најдоле има вкупно колку е посетен порталот